Klaslokaal

Trainers en adviesbedrijven krijgen niet vaak de gelegenheid om zichzelf of hun training onder de aandacht te brengen. Tijdens Be Orange kan het in Het Klaslokaal. Een mini-training, een kennis-seminar, een inhoudelijke sessie over jouw diensten, neem de deelnemers van jouw sessie op inspirerende wijze mee in jouw wereld ….

Het Klaslokaal is ingericht in de sfeer van vroeger. Met ouderwetse schoolbankjes, de vroegere schoolplaten, het krijtbord. Natuurlijk wel met de modernste apparatuur om te presenteren.

 

Twee mogelijkheden

1. Je sessie staat open voor de aanwezige bezoekers/ondernemers. Je training/miniseminar komt in het planningsoverzicht met toelichting en bezoekers kunnen zich vooraf inschrijven tot dag tevoren of op dag zelf als er nog ruimte bij de sessie is.

2. Je wilt relaties specifiek uitnodigen voor jouw gesprek. Voor een gereduceerd tarief op een toegangskaart bied je je gasten een hele dag het Be Orange event aan.

Klaslokaal

Wil je door verschillende ondernemers meegenomen worden in hun inspirerende wereld? Volg dan een sessie in het klaslokaal! Dit kan een mini- training zijn of een kennisseminar maar ook een inhoudelijke sessie over een dienst van de ondernemer. Hou de website in de gaten om je in te schrijven op de sessies waar je kennis kunt halen!

Sessies

Jij bent er toch ook bij?

Onze partners