Onze partners

Het bruist en het borrelt vaak in onze hoofden: zullen we dit, kunnen we dat.... Zonder onze partners die net als wij geloven in Be Orange zouden we al die goede ideeën niet allemaal kunnen uitvoeren. Wij zijn dus ook weer heel blij met onze partners en stellen ze graag aan jullie voor.

Gemeente Emmen
De Gemeente Emmen is hoofdpartner van Be Orange. De gemeente ondersteunt diverse initiatieven om bedrijven met elkaar in contact te brengen en de economie in de gemeente te stimuleren. Dat zij bij het eerste gesprek al direct JA zeiden tegen ons initiatief en dit jaar met nog meer energie hoofdpartner willen zijn maakt ons trots.

Countus
Cindy Schnoing van Countus accountants + adviseurs was na editie 1 zo enthousiast dat ze direct ja zei bij de vraag of Countus ook bij de tweede editie weer partner zou willen zijn. Countus is niet zomaar een accountantskantoor, Countus helpt lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. Denkt met ze mee en kijken vooruit. ook helpt Countus de bedrijven richting te kiezen. Bij de eerste editie heeft Countus veel belangstelling gehad bij de kennissessies die ze hebben gegeven tijdens Be Orange. Ook dit jaar staan er weer een aantal inspirerende kennissessies op het programma!

Webba
Webba is partner van Be Orange en heeft ook deze website gemaakt. Voor deze editie wilden we graag wat aanpassingen om het voor deelnemers en bezoekers zo gebruiksvriendelijk in te richten. Vol technisch vernuft en slimme oplossingen zijn de mannen aan het werk gegaan. Een prachtige overzichtelijk tabel voor het programma. Inloggen op je eigen account is nog gemakkelijker. En nog veel meer nieuwe handige snufjes. Je begrijpt, wij zijn heel blij met Webba als partner.

Emmen Maak het Mee
Emmen Maak Het Mee is ook dit jaar een van  onze partners! In coproductie met Stenden en enthousiaste studenten gaat het team van Emmen Maak het Mee op de tweede dag van Be Orange een bijzondere sessie organiseren in de Orange Arena. Binnenkort volgt hierover meer informatie!

Hampshire Emmen
Hampshire Emmen is voor Be Orange de perfecte locatie om ook de tweede editie weer Be Orange te organiseren. De ruimtes die wij kunnen gebruiken, de goede samenwerking met het team van Hampshire. Fijn dat zij wederom  partner zijn. We kijken er nu al naar uit om alle zalen weer Be Orange proof te maken.

Connect Square

Tijdens de tweede editie hebben wij een nieuw concept en ook een extra sideprogramma toe kunnen voegen. Beide draaien om Connecten en worden georganiseerd in samenwerking met Vierkant voor Werk! Wij zijn erg blij dat wij naast de Gemeente Emmen ook onderstaande Gemeentes, allen betrokken bij Vierkant voor Werk, mogen ontvangen tijdens Be Orange. Zij gaan een belangrijke rol spelen tijdens het sideprogramma en je treft ze allemaal op Connect Square.


De deelnemende Gemeentes zijn:

Gemeente Coevorden
Ondernemers krijgen de ruimte in Coevorden. De gemeente Coevorden beschikt over 10 bedrijventerreinen, 5 bij de stad en 5 bij de dorpen. Gemeente Coevorden ondersteunt graag initiatieven om het bedrijfsleven in de regio te stimuleren.
Gemeente Hardenberg
Gemeente Hardenberg beschikt over een eigen bedrijventeam vertegenwoordigt door Harm Oldenbeuving en Ger Pesman, directe korte lijnen en een eerste aanspreekpunt voor de ondernemers. Meer weten? Kijk dan op de website van de Gemeente Hardenberg.
Gemeente Hoogeveen
Hoogeveen behoort tot de belangrijkste economische centra van Noord-Nederland. Van oudsher is Hoogeveen georiënteerd op industrie; door haar strategische ligging heeft Hoogeveen zich ook sterk ontwikkeld in de sector transport & logistiek. Ook op het gebied van zakelijke dienstverlening heeft Hoogeveen veel te bieden. Er zijn voldoende vestigingsmogelijkheden!
Provincie Drenthe
De provincie Drenthe zet zich in voor een sterke regionale economie en het creëren van toekomstbestendige werkgelegenheid. Het hebben van een baan is in onze ogen de beste garantie om mee te doen in de maatschappij. De Economische Koers Drenthe 2016-2019 is het beleidskader voor initiatieven die de provincie samen met haar partners de komende jaren wil ondernemen om de Drentse economie verder te versterken. Om de financieringsmogelijkheden voor ondernemers en projecten te vergroten, haakt de provincie daar waar mogelijk aan bij Europese programma’s.
Tijdens beide eventdagen wordt het team van Be Orange ondersteunt door de studenten van Stenden Hotelschool in Emmen. Wij zijn superblij met de hulp van deze allrounders en voor de studenten een mooie kans om kennis en ervaring op te doen in de praktijk. Meer weten over de opleiding? Neem dan eens een kijkje op https://stenden.com/open-dagen/hogere-hotelschool-emmen/ 

Ook partner worden van het Be Orange Event op 17 en 18 januari 2018? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Jij bent er toch ook bij?

Onze partners