Bedrijven

OOK MEEDOEN AAN BE ORANGE?

Be Orange is hét inspiratie event voor ondernemers. Als deelnemer kan je kiezen uit 1 van de belevingsconcepten om jouw bedrijf / dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren aan de bezoekers. Dit kan je doen door bijvoorbeeld je prachtige product te laten zien aan de bezoekers of door de kennis die jij hebt te delen tijdens een workshop, kennissessie of bijvoorbeeld een Masterclass.

Kant- en klare belevingsconcepten

Als je meedoet aan Be Orange in een van de concepten staat alles voor je klaar. Elke sfeer is compleet ingericht en het enige wat je meeneemt als je er ’s ochtends heen gaat is jezelf, je kennis, en alles wat je wilt laten zien. Dat is nog eens lekker beginnen aan een tweedaags zakelijk event!

Waarom er bij zijn?

Be-Orange draait om kennis, inspiratie en netwerken en is hét event om het jaar goed van start te gaan! Als ondernemer wil je alle kansen benutten om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers. Door je te presenteren op Be Orange met je producten, diensten, kennis of creativiteit bereik en inspireer je in een keer heel veel ondernemers en ook jij raakt geïnspireerd door andere ondernemers!

Wat past bij jou?                                                          BEKIJK ALLE CONCEPTEN

Je kan er voor kiezen om een half uurtje een kennissessie te geven en zelf als bezoeker Be Orange te bezoeken, maar je kan ook beide dagen binnen 1 van de concepten je product optimaal presenteren. Wat past bij jou? Wij denken graag met je mee om de beste resultaten uit jouw deelname te kunnen halen.

Al vanaf € 125,- kun je een onvergetelijke indruk achterlaten bij de bezoekers van Be Orange. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zien er naar uit om ook jou te helpen aan een super start van het nieuwe jaar!

Mail met Els  (els@be-orange-event.nl) of Marijke (marijke@be-orange-event.nl) of bel ons kantoor op 0591-651197.

Jij bent er toch ook bij?

Onze partners