Deelnemer

Be Orange bestaat uit negen verschillende belevingsconcepten waarbinnen jij je als ondernemer kunt presenteren aan de bezoekers. Dat kun je doen met je prachtige producten. Of met de kennis die jij als bedrijf hebt voor andere ondernemers. Met je dienstverlening, met een (creatieve) workshop of een masterclass.

Kant- en klare belevingsconcepten

Als je meedoet aan Be Orange in een van de concepten staat alles voor je klaar. Elke sfeer is compleet ingericht en het enige wat je meeneemt als je er ’s ochtends heen gaat is jezelf, je kennis, en alles wat je wilt laten zien.. Dat is nog eens lekker beginnen aan een tweedaags zakelijk event!

Waarom er bij zijn?

Be-Orange is het event om geïnspireerd het jaar te starten. Ook jij wilt graag aan het begin van het nieuwe jaar kansen benutten in de markt. Door je te presenteren op Be Orange met je producten, diensten, kennis of creativiteit bereik en inspireer je in een keer heel veel ondernemers en zij inspireren jou.

Scherp geprijsd

Al vanaf € 125,- kun je een onvergetelijke indruk achterlaten bij de bezoekers van Be-Orange. Kijk bij het programma voor alle concepten en deelnamemogelijkheden.


Wat past bij jouw bedrijf? Bekijk de Be Orange concepten

Jij bent er toch ook bij?

Onze partners